Midsommardagen 2010.

Så var midsommarafton över.

Den blev inte riktigt som det var planerat. Vi behandlade efterdyningarna av en trist magsjuka så det blev halvliggandes hela dagen o slappt på kvällen.

Men nu är vi bättre, vi som blev sjuka (kan ju bli fler sen…)  och jag ska ut i den goa sommaren så fort jag har bloggat lite.

Den vackraste aklejablomningen är snart slut. Vallmon är definitivt slut så dom fulingarna ska klippas ner idag. Fy vad fult det blir när dom är överblommade.

Den här utsikten hade jag från solpaviljongen igår:

Och här har vi lite Irisar som oxå är på sitt sista:

 

Nu väntar jag på dom ljuva rosorna. 

 

Om man vandrar runt lite i trädgården kommer man plötsligt till en tunnel som jag inte ens visste om. Här ska jag sätta en bänk till dom som vill sitta i skuggan, typ morsan.

Här har häcken börjat hänga ner över äppelträdet o äppelträdet sträcker sej över häcken. Borta i rabatthörnet kommer snart en vildros.  Och längst bort mot garageväggen står hammocken där vi alltid ligger o trängs i på kvällarna. 

Nu ska jag ut o klippa bort mina vallmosar. Och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Kanske åker vi o badar. Det är ju äntligen sommar ute.

 

Ha en skön midsommardag, allihop. //Knatten

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Blandat i trädgården. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Midsommardagen 2010.

  1. Lena skriver:

    Du börjar ha en härligt uppvuxen lummig trädgård, ser så mysigt ut. Här med börjar det synas att jag haft trädgård ett tag nu, man får fler idéer nu så det är bara att förverkliga dom. Låter ut härligt med en badtur, det ska jag göra försöka locka med gubben till badstranden iallafall för att doppa fötterna, vi har 22 grader varmt idag litet mulet men skönt är det ute. Inatt fick växterna en välbehövlig regnskur, bra när det regnar på natten. Ha en härlig dag.

  2. Lena/isis skriver:

    Tur att det ger med sig, magsjukan. Härlig vy från solpaviljongen. Blir lite nyfiken på vad det växer vid konen. Blir nog jätte bra med en bänk i skuggan. Kram

  3. therese skriver:

    Vad fint det är med lite vy, ser mysigt ut från paviljongen. Var växt har sin tid och själv skördade jag sådant som var på upphällning till barnens kransar. Jag njöt av dina vackra aklejor och ser fram emot vad som ska blomma härnäst! MVH T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.