Nä-e vad trist när det ändå är så kul.

Jag verkligen kan inte få igång mej.

Varje dag är jag ute i trädgården. Planterar. Rensar. Gräver. Flyttar om.

Och fotograferar. Och så tänker jag att det här blir ett bra blogginlägg. Men när det är dax så får jag inte igång mej. Jag blir lixom bara sittande o orkar inte.

Jag tänker inte försvinna. No way. Aldrig. Men jag vilar mej lite ett par dagar o sen kommer ni att få se hur mycket bilder som helst från min trädgård.

Tills dess får ni hålla till godo med vad jag fick av dottern på Mors Dag.  Ni får gärna fråga mej om jag började gråta!!

Ha det å gott frammåt allihop. Och glöm inte bort mej. //Knatten

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Skitsnack men inte skvaller.. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Nä-e vad trist när det ändå är så kul.

 1. Margot skriver:

  Du är inte alls bortglömd, no way! Nu är det så mycket man kan hålla på med ute i trädgården, datorn kanske får stå tillbaka lite, allt har sin tid!
  Vilket otroligt gulligt hjärta du fick av din dotter, sånt blir man ju glad och rörd av långt in i hjärtat! Sådana presenter betyder mer än allt annat man kan få!!
  Njut nu i din härliga trädgård och ha en skön helg!!

 2. Ninne skriver:

  Må bra i din trädg. det är det som gäller nu när vädret är OK. Tror inte risken är så stor att vi glömmer Dej. Du ska veta att man saknar fort o undrar – vad har hon nu hittat på för ngt kul??
  Hörs säkert snart igen. Det blir väl skitdagar snart igen?? Då kan man skriva lite här
  Kram Ninne

 3. cmplovina skriver:

  Ibland måste man bara ta en paus och då ska man göra det och det betyder inte att man blir bortglömd. Ha det bra och ta hand om dig.

 4. Mimi skriver:

  Ingen risk! Men försök hinna njuta av livet lite mellan allt ditt donande! Hälsn Mimi

 5. Susie Bloom skriver:

  Sätt dig i en skön stol på din fina uteplats med ett stort glas kallt vin (eller något annat gott) och med en riktigt bra och spännande bok och koppla av. Du har nog alldeles för mycket att göra. Man måste unna sig att njuta av sin trädgård ibland – utan att få dåligt samvete! Det senare är väldigt viktigt!!
  Gör du inte det så kommer du att “gå in i väggen” som det så modernt heter när folk helt enkelt är utarbetade. Man är inte mer än människa och kan inte göra allt, ta på sig allt och ovanpå det vara glad och pigg också!
  LÄR DIG NJUTA!!!!!
  Ha nu en trevlig och lugn helg – önskar Susie

 6. annastina skriver:

  Glömma dig!
  Skojar du ??
  Näru, ingen risk!
  Varken man vill eller inte… 😉

  Men jag säger som de andra;
  njut av livet och trädgården
  så bloggas vi senare igen!

  Kramen!

 7. syren skriver:

  Hej Knatten! jag känner som du å kommer inte till skott med att göra några vettiga inlägg ens. Jag tror på ett sätt , för mig iaf, handlar lite om att det inte är ´samma gamla TB´som d va innan man gjorde om här. Jag tycker inte riktigt jag känner mig hemma längre å många av bloggkompisarna finns ju inte kvar här heller. Jo du såklart =) å en å annan till, men d bloggar ju på Blogger eller Blogspot mest tycker jag. Sen händer d liksom inte så mycket mer i min trädgård i år än vad jag rapporterat om förr om åren – tänker d inte blir nåt kul att läsa om, samma samma…
  Men…finns du inte redan på facebook, så öppna ett litet konto där – så kan vi facebooka lite mellan varven! Där finns ett helt gäng av gamla TBáre serru – ja, du vet kanske?=) Vill du hitta mig så heter jag Carina Haggren till vardags…
  Å en trädgård är nog ändå mer ämnad att njuta i än att blogga om skulle jag tro – å ser man d så så SITT KVAR I SOLSTOLEN å ha d så gott!

 8. Ingegerd skriver:

  Hade jag fått en sån sten hade jag definitivt gråtit! Visst e det underbart med barn!

 9. Madde skriver:

  HejHej.
  Jag har inte hittat din mail-adress, men du kan kanske skicka ett mail till mig eller skriva den någon stans 🙂
  Så ska jag se om jag kan hjälpa dig med lite bilder 😀
  MVH
  Madde

 10. Anette skriver:

  En vilopaus kan man behöva ibland och trädgården är ju en perfekt plats att vara på. Särskilt nu när sommaren kommit (ja, det är ju ett tag sedan du skrev detta inlägget!)
  Ser att nya frissan är på plats! Snyggt. Själv ska jag gå idag och det är riktigt välbehövligt. Min gamla frissa blev ju mammaledig i januari 2009(!!!) och på den vägen är det. Men maken har ju klippt mig……..
  Men idag blir det klippning och slingor! Oj, vad klockan gick, jag ska ju till tandl. med sonen. Hej då och kram /Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.