Lite småplantor.

Jag håller på med mina småplantor här hemma. Vill inget hellre än att få sätta en del i jord. Men det jag helst ser fram emot nu är min lilla gårdsloppis o plantmarknad jag ska ha här hemma den 29/5. Hoppas verkligen jag blir av med lite plantor. Jag har sååååå fruktansvärt mycket så jag vet inte vart jag skulle sätta allt om jag måste sätta dom i min trädgård.

Här är tre backar med plantor som är märkta o klara för försäljning. Om jag hade haft fler backar hade jag nog fyllt minst 4-5 stycken till.

I den här backen har jag Nejlikrot, Gullnattljus, aklejor, mm.  Alla plantor i denna back kostar 15:-/st. Är det för dyrt? Jag har verkligen fina o knubbiga plantor. När jag var på Wapnö i fredags var det en plantskola där som sålde sina små pyttesticklingar för 40-50:-/st. Hutlöst tycker jag.

Jag kommer förståss att ha lite annat på den här gårdsloppisen. Jag har fyllt lite krukor med färdiga arrangemang. Dom blir billiga. Jag är ju superusel på arrangemang. Vill nog mest ha pengarna tillbaka för krukan.

Och så ska vi ha servering förståss. Bakningen har jag redan börjat med.

Jo det vore kul om det blev mycket folk.   Bor ni nära Värnamo är ni jättevälkomna.

 

Ha en strålande varm soldag. //Knatten

Ps. Är det bara jag som får en jävla massa spam bland mina kommentarer? Jag blir vansinnig.

 

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Planering och drömmar.. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lite småplantor.

 1. cmplovina skriver:

  Synd att jag bor så långt bort, hade gärna kommit. Jag får oxså en massa tråkiga spam men var inne och ändrade lite i kontrollpanelen, tillägg oxså något där står om antispam o nu har jag inte fått fler.

 2. sarmid skriver:

  Japp, jag har också fått massa spam sista tiden. trist. Ska gå in och kolla inställningarna. Lycka till med plantförsäljningen!

 3. jutis skriver:

  Hade oxå gärna kommit på din gårdsloppis om jag bott lite närmare. Fina små plantor, tycker att 15 kr låter som ett schysst pris! Fick tidigare massa spam, men gjorde nån ändring i kontrollpanelen, samt ändrade till en mall som kräver kod för att kunna kommentera. Antar att det hjälpte, för nu får jag inga spam alls. Peppar, peppar!

 4. Rihane skriver:

  Ett utmärkt pris tycker jag. Synd att jag inte bor nära Värnamo.

  Har fått ett spam så här långt och det var en pingback till en blogg som var “barnförbjuden” *Morr*.

 5. annastina skriver:

  Åh! Vilken massa småplantor du har!
  Jag hade gärna köpt ett gäng för 15:- stycket.
  Men kommer tyvärr inte på din loppis.
  Hoppas du får sålt mycket!

  Jag får också en massa spam 🙁
  Men vet inte hur man ställer in för att slippa få dem.
  Var inne och kikade förut, men blev inte direkt klok…

  Sköt om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.