Följ med runt i min skräpiga trädgård. Del 1.

Jisses vad skit det finns i min trädgård. Och det roliga är att jag inte har sett  eländet förrän nu när jag tittar på bilderna jag tog idag. Jag gick ut o fotade lite för att visa er alla jäkla rabatter jag har att rensa så ni förstår varför det tar sån tid för mej att få det snyggt o vårstädat. Asså, jag tror aldrig jag blir klar. Rosorna har jag precis hunnit färdigt att klippa men resten. Allt ogräs som ska väck o sånt…Jag tror jag asfalterar.

Iallafall:

Jag tänkte jag skulle ta o visa er runt i min trädgård. Kanske inte så kul just nu men sen när det blommar så har jag ju lite att jämföra med.

Varsågoda att glo. Skräpet får ni på köpet.

Här går vi då in. Och här möts vi av en upp o nervänd cykel. Vi vänder oss mot höger håll:

Här mot staketet kommer det att växa Malvor o Rudbeckior när det är tid för dom. Längre bort utefter staketet växer det irisar, rosor, Studentnejlikor o Lupiner. Förhoppningsvis kommer det Stockrosor oxå. Vi får väl se.

 

 

Här kan vi se ut över mina rabatter på huset sydsida. Här längst fram har vi “Stenrabatten” som har blivit väldigt mycket större ju mer åren gick. I den här rabatten har jag planterat mest gult o blått men nog kommer det väl ett o annat som inte passar in.

 

 

Om jag står kvar här men vänder huvet åt vänster har vi…

Entrérabatten som jag har massor av rosa blommor i.  I korgstolen som står där, är det tänkt att det ska växa upp en klematis. Bredvid stolen kan man leta efter min vackra ros, Papgena som jag gömt där eftersom den skulle vara i zon 2. Och twi twi, den lever ännu.

 

 

Nu ska vi gå in på min solsida:

Här ska vi gå igenom min rosport. Rosenbågen är länkad mellan entrérabatten o “Stenrabatten”.

 

Vill ni titta vidare så får ni kolla mitt nästa inlägg för nu känner jag inte min rö..rumpa längre. Jag klarar visst inte av att sitta för länge längre.

 

Vi hörs igen//Knatten

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Blandat i trädgården. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Följ med runt i min skräpiga trädgård. Del 1.

 1. texaskrage skriver:

  Du verkar ha en hel del rabatter och växter, härlig tid nu när de kommer upp. Det blir grönare för varje dag som går. Din stenrabatt är jättemysig, skulle vilja ha en stor sten på tomten. Har de kommit fram till dig småplantorna, gick det bra.

 2. Martina Eriksson skriver:

  Skräp, hallå vart då? Du verkar ha en fantastisk trädgård som kommer att blomma underbart i sommar. Lyllos dig.

  Martina

 3. Pella skriver:

  Hallå.
  Hittade hit via trädgårdsbloggar. Tack för rundturen. Vadå skräpigt? Kan tänka mig att det kommer att prunka sen. Låter läckert med klematisen i korgstolen.
  ha en bra kväll.
  / Pella

 4. Citronella skriver:

  Tack för rundvandringen:) Men inte var det så värst skräpigt.
  Det hör ju liksom till:) Kan ju inte vara perfekt jämt:) Skulle bli för jobbigt.
  Hälsn Marie. Citronella.

 5. Ann skriver:

  Kul idé med rundvandring. Det är alltid intressant att få en helhet. Du har ju massor med rabatter så det kommer att bli underbart bara vädret blir bättre någon gång. Och inte hade du det särskilt skräpigt heller 🙂

 6. cmplovina skriver:

  Vilken stor tomt du har, vad härligt att få plats till så mycket växter och jag ser inte heller skräpet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.