Förkyld så in i bänken.

Nä, det är lika bra att hålla sej hemma. Host o snörvel.

Ute är det så kallt att mina plantor får vara inne idag.  Annars har jag börjat ställa ut dom på dagarna så dom får vänja sej vid utelivet. Det är riktigt trångt här inne. Plantorna är stora nu.

Snart ska jag ha min gårdsloppis o plantmarknad här hemma.  Har ni vägarna förbi så är ni välkomna.

Om ni inte har vägarna förbi så är ni välkomna att ha vägarna förbi. Skulle vara himla kul om det kom lite bloggare. Och jag har massor o massor o massor av plantor att sälja. Billigt förståss.

Och vilka plantor finns det då? Jo, jag har bland annat:

Akleja. Ett flertal olika sorter.

Blomstertobak.

Kinesisk riddarsporre.

Gullnattsljus.

Studentnejlika.

Sommarnejlika.

Stockros.

Rudbeckia.

Stormhatt.

Näva. Olika sorter.

Malva.

Och så ska det ju vara loppis oxå med annat blandat skit. Hur mycket roligt som helst.  Och så givetvis ska man ju kunna fika.

Hoppas hoppas på fint väder annars blir det tält.

Ännu mer hoppas jag just nu på att det kan bli fint väder nu direkt. Jag vill ha lite värme.  Jag fryser. Det känns inte som man nånsin ska komma sej o bli klar med vårbruket i trädgården. Inte ens rosorna är färdigklippta än. Jag har bara kommit halvvägs. Och en del rosor ska få ny plats men det är ju för kallt att vara ute o gräva.

Och tulpanerna står med full knopp men orkar inte slå ut.  

När fasen ska det bli lite varmt???

 

 

 

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Planering och drömmar.. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Förkyld så in i bänken.

  1. Lena skriver:

    Hoppas med på värme, det har varit en stund idag när solen lyste och det var jätteskönt ute men sedan mulnade det på och kom hageloväder, det bara vräkte ner, vill så att solen skall komma tillbaka, måndag hade vi fint här.
    Tror att jag snart kan skicka dig Aklejan Green Aples om du vill ha, de är inte så stora ännu men kraftiga ändå, borde gå skicka dem nu, du kan få en Färgwäppling med om du vill ha, de behöver ju växa till sig men om du har möjlighet plantera dem när de kommer så borde det gå bra, skriv din adress till mig om du vill jag skall skicka.

  2. Troll skriver:

    Jag bryr mig inte om att det är kallt. För jag är motvals och är inne i alla fall. Har fixat och donat och nu målar jag altanen. Vet inte varför jag alltid ska göra allting tvärt om…? 🙂
    Kram på dig! Trollet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.