Nu jäklar ska det snyggas till där ute.

Nu är jag så rysligt trött på mej själv ( o det där att jag har ont) så nu jädrar i havet så skiter jag i allt som är eländigt o gör nåt jag gillar. Kanske glömmer jag det trista när det blir fint med det roliga. Eller hur ska jag säga?… Ja…

Vackert väder idag. Jag tog ledigt efter klockan två. Åkte till stan o köpte färg. Och så köpte jag grejer till min bro.

Nu är klockan snart sex o jag har haft det såå gott i trädgården.

Bajsringen har blivit pimpad. Först tänkte jag att den skulle bli mörkt vinröd men sen tänkte jag att det är ju blommorna som ska göra färgen. Så det blev svart.

 

Före:

Efter:

Här ska vi ha bron:

Jag målar på lite på lilla bajsringen oxå. Ni ser den där i sidan, va?

Men längre än så här blev det inte idag. Behöver lecastenar som jag kan ställa bron på o dom får Johan hämta med traktorn uppe i skogen. Ni får hålla ut lite till så får ni snart se den.

 

Och kom igen nu allihop. Vi måste få igång den här bloggen. Visst har det varit trögt nu när det inte varit trädgårdssäsong men vi kan ju inte låta TB dö ut o springa till andra bloggar. Vi måste hålla ihop. Eller hur!!!

Ha en skön o varm vårdag. //Knatten

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Blandat i trädgården. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Nu jäklar ska det snyggas till där ute.

 1. jutis skriver:

  Skönt att kunna ta ledigt en sån här härlig dag… Bajsringen blev riktigt stilig, tycker jag! Och jag håller med! Klart att vi måste hålla ihop!!!

 2. Marie1 skriver:

  Skitsnygga blev de, bajsringarna! Kommer bli super med det gröna som frodas sen. Vad för sorts färg köpte du till betongen? Hoppas det kändes bra efteråt, ett mer “skönt-ont”.
  Till helgen ska jag sätta igång på allvar, för nu är det dags!
  Marie1

 3. cmplovina skriver:

  Jättefint, och svart är ju en perfekt bakgrund till växter. Jag stannar tappert kvar och vägrar tappa tron på att det ska bli bra. /Carina

 4. syren skriver:

  Jag håller med dig! Tycker inte man ska ´smita´härifrån alls – här e ju hur mysigt som helst. även om man saknar en o annan bloggvän, d gör man ju…
  Duktigt jobbat i trädgården!

 5. Annika skriver:

  Härligt friska fläktar hos dig …trots bajsringen då- den blev helsnygg i svart. Jo lite fart behövs, jag är med, jag försökte skotta fram pallkragarna för några dagar sedan men snön var för tung och djup men snart har jag laddat för ett nytt försök. Vi har faktiskt också en stor bajsring fast det är nog en brunnsring – den kan bli en eldplats kanske. Du har tom grön gräsmatta …gräsligt vad orättvist det känns ibland.

 6. gittan skriver:

  Jag håller med om attsvart är ursnyggt ihop med växter! Mina favoritkrukor är just de svarta. Tyvärr lommer jag inte att hjälpa till att “bygga upp” TB. Jag gav upp totalt eftersom mina bilder inte fanns med efter migrationen. Jag raderade då hela min TB-blogg. MEN jag tittar in här varje dag och ser vad som händer

 7. Eftersom jag bara älskar svart, så är det klart att jag tycker din bajsringar blev jättesnygga. Och ännu snyggare blir dom om några veckor när du planterat nått färggrannt i dom. Ska bli väldigt kul att se!

 8. annastina skriver:

  Inte fel med pimpad bajsring!
  Och bron är jag väldans nyfiken på !!!
  Har också planer på någon bro här i hus-trädgården, men det dröjer väl innan jag kan genomföra mina planer, då det ska byggas balkong först…!
  Och jag kommer nog göra ett ryck här på denna bloggen nu när det sätter igång på allvar i trägårdarna! =)
  Sköt om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.