I väntans tider.

Usch vad trist att behöva vänta så länge på våren. Jag är sååå rastlös.

Jag läser allas bloggar både här o där, kommenterar ibland. Men har knappt lust att skriva några egna inlägg. Jag vill ju skriva om rosor o plantering o trädgårdshistorier.

På min andra blogg kan ni läsa lite vad jag annars gör= Inte så mycket mer än att tjura…Jodå. Jag jobbar ju o jag broderar o jag tittar lite på tv o jag läser ju bloggar o jag tar en liten promenad ibland o jag kör ungarna till skolan o jag handlar o i lördags var jag o badade med ungarna…Så jag är inte helt sofflagd!!! Fast jag sitter i fåtöljen här inne o värmer mej i solen:

Nu ska jag nog ta o baka ett gott bröd. Oj, vad sugen jag blev.

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

2 svar på I väntans tider.

  1. syren skriver:

    Baka bröd?! Perfekt sysselsättning ei väntan på våren o kommande fikastunder ute i solstolen…eller hur?! D e roligare att baka bröd än kakor o bullar tycker jag.
    kramen

  2. annastina skriver:

    Här slängdes det oxå in ett bröd i ugnen, när jag ändå hade den igång till middags-lagningen! Så nu doftar det gott av nybakt. Och dottern ska få trampa över med lite bröd till grannen i morgon =)

    Ja, visst längtar man tills man får trädgårdsgreja !!!
    Värker i kroppen när jag är i växthusen, eller, bara jag tänker på dem !!

    Ha det fortsatt gott i solen!
    Här har solen förresten lyst med sin frånvaro idag, men det har varit RIKTIGT tö-väder =) så lite grått står man allt ut med !! Och OH vad jag njutit av att klafsa runt i allt det blöta !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.