Is o andra drömmar.

Jag är visst dålig på att uppdatera bloggen. Har inte tid i veckorna längre. Och så sitter ungarna vid datorn (näpp, vi har inte råd med att alla ska ha varsin dator) o så har jag inget bra att skriva om.

Men jag ska visa er lite isiga bilder. Jag tog med mej kameran till jobbet för det var där den finaste isen hängde.

 

 

 

Jag minns att jag alltid plockade istappar från en liten fabrik när jag var liten. Då gick man o slickade på dom dom som om dom vore godis.  Kanske det som kallas att bli “miljöskadad”.  Men nog är det iallafall så att dom finaste istapparna alltid hänger på en fabrik.

 

Igår när jag kom hem från jobbet hittade jag den här i postlådan:

Vilken lycka!!! Jag la mej som en planka på soffan o bara glodde o glodde o så hittade jag förståss en massa jag ville ha. Men jag har redan beställt en massa hos dom så jag måste behärska mej o inte beställa mer.

Någon här som ska till Trädgårdsmässan i Älvsjö? Jag har tänkt att åka o kanske gå där på lördagen eller möjligen att jag går på fredagen. Skulle ju vara kul att träffa någon från bloggen, åtminstonne en liten stund o byta nåt ord.

Idag ska jag iväg till IKEA i Jönköping. Har en del ska ska införskaffas.

Det var allt från Klippan för idag.//Knatten

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Uti naturen.. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Is o andra drömmar.

 1. syren skriver:

  Vacker istappsbild den sista där! Härligt solen gnisstrar i isen. D skulle man smaska på…gjorde jag med som liten =) Igloo på sommaren o istappar på vintern – då fanns d väl inga glassar att köpa på vintrarna, iaf inte som jag minns d.
  Ha en bra helg o tripp till IKEA

 2. NinaVästerplana skriver:

  Funderar om jag ska åka upp med vår trädgårdsförening på en tvådagarsresa…. men då är det inte mässan förrän på söndag… finns en endagars också på lördagen men då hinner jag inte träffa sonen….
  Undrar om jag kan göra en kombination? Ska kolla lite o återkommer.
  Ha´t himla gôrgôtt på IKEA
  Nina

 3. Fina istappar! Mässan kan jag inte åka till i år, då är jag hos dottern i England. Jag kan nog se en hel del vårblommor där i stället och det blir säkert någon tur till en handelsträdgård i närheten.
  Ha det gott!
  /Christina

 4. gittan skriver:

  Istappar om något är väl vackert! Och visst har man väl både slickat och tuggit i sig några sådana som barn “hihi” Nä, det bidde ingenÄlvsjömässa för mig trots att jag vann biljetetrna hos Moa. Det kom saker emellan som vi inte väntat oss. Hoppas du får träffa några trevliga bloggare ändå, jag menar när nu inte JAG finns på plats “asg”

  Att inte ha vars en dator tycker jag inte är något konstigt, snarare tvärtom. Behöver man verkligen vars en? Vi har förvisso utökat antalet härhemma men den ena tillhör firman (den delade vi alla fem från början) den andra föreställer min (och delas med tjejerna) men sen fanns det ju en hyfsad bärbar hos min far och den lottades ut till ena dottern (dock utan viruskydd/internet) så den fungerar ju “bara” till skolarbeten. Nästa dotter tyckte dock att det var orättvist att hon var den enda i familjen som inte hade någon egen och tog respolut hela sin lön och köpte sig en egen. Men det tycker jag är skillnad, när ungarna själv sparar ihop till sakerna.

 5. Eftersom jag bodde exakt mittemot Älsvjömässan på andra sidan Huddingevägen tidigare, så har jag ett hatkärleksförhållande till den. Ganska så trött på lokalerna faktiskt, tyckte det var trevligare när mässan låg i Sollentuna – men då tog det timmar att ta sig dit eller hem i den stillastående rusningstrafiken. I Älvsjö så kunde jag gå över på 10-15 minuter, alltså var man där jämt. Men numera så………inte åker jag dit bara för mässan, SÅ kul är den inte!

 6. Citronella skriver:

  Ja vad vackert det är med istappar i långa rader:) Och visst finns det såå mycket fint i katalogen!!! Hälsn Marie.

 7. Troll skriver:

  Hallå där! 🙂 Istappar är vackert – och jag åt dem också som isglass när jag var liten (låter som om man hade en fattig barndom…! ;). Jag har inte ens vågat öppna katalogen från Horto Green… Jag har bestämt mig för att behärska mina inköp i år. Det har vart ‘för mycket’ och jag måste ta det lugnare. Ska direktså mycket har jag bestämt och försöka njuta av det som redan finns. Hm ja. Vi får se hur jag lyckas..! 😉
  Kram Gunilla

 8. Troll skriver:

  Glömde… 🙂
  Hur är det med din syn egentligen..? Ormhasslar är insekter och enhörningar är dinosaurier..? Hm ja. Vad ska man säga…! hahaha
  Kram igen! 8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.