Planer för våren o sommaren.

Vad mer kan man göra än att drömma o planera. Tittar man ut är det ju vitt, vitt, vitt o vitt. Och tittar man åt nåt annat håll så är det vitt där med.  Min trädgård har ingenting längre. Stolarna som är sporadiskt utplacerade finns inte. Glömda krukor är borta. Cykeln vid staketet är väck. Kolla här:

Här är min kattkruka. Den är ca 40 cm hög. Denna bild togs i förra veckan. Idag när jag tittar ut är den borta. Och det snöar o snöar o snöar o snöar o snöar. Och det snöar….

Vad gör man då, när det snöar. Jo, man planerar. Och så arbetar man lite. Arbetet började igår. Då åkte jag till Golvhuset o beställde ny matta till ungarnas golv. Sen slet vi ut den gamla plastmattan. Jävlar vad vi slet, jag o ungarna. Det satt som fan. Och jag är ivrig att bli klar när jag börjar. Och ungarna med. Genomsvettiga var vi men vi skrattade hela tiden. Vet ni hur otymplig en sån där jädra matta är egentligen. Vi skulle bara enkelt slänga ut den på balkongen men… Ja, *haha*. Tur ingen såg oss.  Idag ska jag ner o hämta den nya. Om jag kan ta mej fram på vägen. Sen ska vi rulla ut den o vara klara på en timme.  Johan kan vi inte räkna med att hjälpa till. Han har tummen mitt i hand mer än mej o så ska han skotta snö i hela kommunen. Men bra barn o kvinna reder sej själva.

Men planering för våren o sommaren då!

Jo här kommer lite roliga datum. Inte helspikade i almanackan, men halvspikade. Vill ni vara med så halvspika ni oxå för ni är förståss inbjudna:

Lördag 29/5 ska jag ha uteloppis o plantmarknad i trädgården. Alla som vill vara med får vara med. Eget bord medtages. Tält kommer att finnas om det blir regn. Det enda jag vill ha från er är en bakad kaka av nåt slag som jag kan ha till caféet. Sen får var o en sälja vad dom vill.

24/7 kommer jag att ha bloggträff hemma hos mej. Så här såg bloggträffen ut förra året:

   

Då gick vi tipspromenad, hade plantbyten o loppis, käkade massa mat o grillade på kvällen med fest o lattjolajban. Hur upplägget blir i år vet jag inte än. Men förra året hade jag bloggträffen i augusti o då var alla mina rosor överblommade. I år ska vi ha bloggträff i rosblommning. Hoppas hoppas att ni blir många som vill o kan komma. Denna helg är oxå troligt att ni får sova gratis i vår turistkåk. 

Andra planer för sommaren? Jodå. Det vet ni att jag har, rostunnlar o broar o bajsringar o sånt är ju alltid i huvet. Nya rosor. Plantinköp på plantskolor. Resor (Vi ska till Lalandia/Danmark en vecka). Och så ska jag ha mycket sol o värme.  Men som det ser ut nu blir det väl pulkaåkning nerför kvarvarande snövallar till midsommar.

 

Här kommer lite roliga länkar ni måste kolla:

Var med på denna utlottning. 

Kolla min andra blogg.

Fina produkter.

Ha en bra dag allihop.

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Planering och drömmar.. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Planer för våren o sommaren.

 1. Annika skriver:

  Fullt med planer hos dig visst det sägs att det ska bli sommar igen men ibland kan man ju undra. Särskilt idag. Synd att jag inte bor närmare det ser så mysigt ut på er bloggräff.

 2. Mia skriver:

  Åh vad mysigt med bloggträff mitt i sommaren! Och så skönt att du påminner om sommaren nu när man nästan glömt bort att den finns. Undra just när sommaren kommer i år med all den här snön…

  Trevlig helg!
  Kram Mia

 3. Helt klart är det enda man kan göra den här helgen är att planera, planera, planera + äta lite god mat och dricka gott vin till samt titta på Nascar-racet på söndag kväll.
  Hm, låter faktiskt inte så dumt när man ser det nerskrivet så här!

 4. syren skriver:

  mmm, undrar just om datumet är satt för Lilla Böslids vårmarknad?!
  o ja, jag veet oxå hur j-liga sånna mattor är – har haft ihjäl enågra stycken, usch. men skönt när d är gjort o d nya är på plats.

 5. jessica skriver:

  *testing testing* kanske mitt namn är länkat?!

 6. jessica skriver:

  ser länkat ut, men verkar inte funka ändå?! testade att klicka, men funkade inte…

 7. Troll skriver:

  Du har visst lika mycket snö som vi har här. Mina växter – och en del annat också – är försvunnet. Min lilla stackars ormhassel försvann i natt. Och den är faktiskt över en METER hög. Nu räcker det med snö – även för mig..!

  Och Näääää! Bilförsäljaren var inte så snygg. Men ganska gullig på ett charmigt sätt. Men icke min typ. Vad nu det är, har vart singel så länge att jag glömt bort vad jag gillar för typ..! Hm ja. 🙂
  /Gunilla the Troll
  Ps. Numera kopierar jag alltid mina kommentarer innan jag skickar. OM jag då stavar fel på captchakoden så kan jag bara klistra in igen. Bra va? 🙂

 8. HelenJ skriver:

  Det var himla trevligt hos dig i fjol (så trevligt att jag på studs bestämde mig för att ordna en egen bloggträff), så jag vill hemskt gärna komma i år med. Men eftersom jag inte riktigt vet hur mitt liv ser ut efter den 12 maj kan jag ännu inte lova något. Fast annars åker jag och hälsar på dig ändå…
  Och du kommer väl till mig i augusti?
  Tack förresten för de fina krämerna – de kommer verkligen till nytta! Man vill ju inte bli tant i förtid… =)
  Kram Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.