Nu ska jag skriva.

Det här ska bli min trädgårdsblogg. Den andra bloggen jag har heter “Ett hus på Klippan o där kan man läsa om aaaallt. Skitungar o skitgubbar utanför trädgården. Katter som pissar i tvättkorgen. Smink o Oriflame. Tävlingar kommer jag att ha där.  Men visst, även lite blommor där med. Och även här blir det förståss skitungar o skitgubbar o kattpiss o allt vad det heter. Men jag måste ju skilja lite på mina bloggar.

Och nu är det vinter.

Vilket betyder: Ingen trädgård.

Men trädgården är förståss därute ändå, bara under snön.  Det närmaste blommor jag kommer just nu är tulpanerna jag köpte i förra veckan. Franstulpaner  o Papegojtulpaner. Mina absoluta favoriter. Jag är kräsen. Betalar minsann inte 50 spänn för en packe vanliga tulpaner.

Nu har dom tråkigt nog blommat över o när jag var in på Blomsterlandet för att förnya min bukett så var dom slut. Inga mer fransar, inga mer papegojor. Och inte köpte jag nån annan sort heller. Det blev som vanligt jord istället för man kan inte gå ut från Blomsterlandet utan nåt i handen.

Och mina frö-sådder har börjat ta sej lite lätt. Inte samma fart som förra året men lite grann.  Dom visar jag en annan gång.

Hur tror  ni det blir här? Måste säga att det känns lite bättre när inte dom där engelska killarna är kvar. Vart tog dom vägen,  tror ni. Nu är det iallafall vi, det tajta trädgårdsgänget, som ska härska, va!!!  Nä, jag skojar. Om killarna kommer tillbaka ska jag minsann bli vän med dom allihop bara bloggen funkar.

Nu har jag lite spy-sjuklingar att ta hand om. Och jag har suttit vid datorna ända sen klockan tre. Dax att fixa kwällamat.

//Knatten

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Skitsnack men inte skvaller.. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu ska jag skriva.

  1. kerbret skriver:

    Usch för magsjuka. Håller med om att fransiga tulpaner är snygga jag fyndade röda vanliga på ica för 40 pix. Jo de där engelsmämnnen stoppas som spam har jag fått lära mig. That´s great! Vi hörs!

  2. gittan skriver:

    Fatsnade du här =) Lite skumt kändes det allt med alla engelska pojkar ibland trädgårdsbloggarna. Jag kommer ju (förmodligen, man ska aldrig säga aldrig) inte tillbaks hit men själklart tittar jag in för att se hur ni har det / gittan

  3. mammanette skriver:

    Japp, jag hittade den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.